LOKALE HANDELAARS

Onze regio, het Pajottenland en de omliggende gebieden, staan bekend om hun uitstekende voedingsproducten en de vele ambachtslieden met uitzonderlijke kennis. Hier is een niet-uitputtende lijst van wat u in onze buurt kunt vinden.

 

Slagerij Derijcke / Jos:

Slagerij Derijcke / Jos is een uitzonderlijke ambachtelijke slager die met regionaal en kwaliteitsvlees werkt als niemand anders. Zijn specialiteit zijn de witte, zwarte en grijze pensen, ze zijn heerlijk en bijzonder verteerbaar. Ik raad aan om op woensdagavond of donderdag langs te gaan om ze te kopen, want ze zijn snel uitverkocht!

Adres: Grotestraat 1, 1540 Herne

 

Jos derijck

 

 

Tealou:

Nog een parel in onze regio, Tealou. De thee die bij uw smaak past. Breng een bezoek aan hun winkel in Enghien en profiteer van hun persoonlijk advies door uw neus onder te dompelen in hun uitzonderlijke selectie theeën en infusies. Hoogwaardige thee met mooie, grote hele theebladeren. Mijn favoriete theeën zijn Earl Grey zwarte thee, witte thee met oranjebloesem en jasmijn groene thee.

Adres: Brusselsestraat 37, 7850 Edingen

Website: https://tealou.be

 

Tealou

 

 

De broden van Stéphane:

Wilt u genieten van heerlijk brood met de smaak van vroeger en gemakkelijk verteerbaar, ga dan naar de broden van Stéphane. Zijn tarwe groeit op de velden van de gemeente Edingen. Het brood rijst langzaam met natuurlijke zuurdesem, die het gluten gemakkelijk verteerbaar maakt voor ons.

Adres: Soigniessteenweg 63 - 7850 Edingen

Website: https://lespainsdestephane.be

 

Pain de stephane

 

 

Chocolaterie « Maison Léger »:

Ik heb maar één ding te zeggen: CHOCOLADE. De chocolaterie "Maison Léger" werd opgericht in 1995. Ze is ontstaan uit het gemeenschappelijke idee van drie broers die dol zijn op chocolade. Hun vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen stellen hen vandaag in staat om een uitgebreid assortiment producten aan te bieden, zoals pralines, truffels en chocolade mendiants.

Adressen: Van Cauwenberghelaan 35, 1540 Herne, en rue Montgomery 19, 7850 Edingen.

 Website: https://www.maisonleger.be

 

Maison leger

 

 

Spar Express Herne :

Heeft u boodschappen nodig in de buurt van het park, aarzel dan niet om langs te gaan bij Spar Express. Gemakkelijk bereikbaar met de auto (invalidenparkeerplaats beschikbaar), met de fiets en te voet. Ook geopend in het weekend.

Adres: Lindestraat 53, 1540 Herne

 

Spar express

 

 

Frituur:

Zin in een lekkere portie friet in de buurt? U heeft twee keuzes, de frituur

  • Firtuur Nikky's Friet :

Ninoofsesteenweg 57, 1570 Galmaarden

 

Frituur nikki