HET PARK

VOEL JE HERBOREN IN DE NATUUR

Het Park

Camping pajottenland rustige camping Camping brussels Natuurcamping Camping belgie Camping vlaams aangename Camping kampeerterrein bloemen vakantiewoning gebruikte Caravan Caravan goedkope caravan te koop pajottenland stacaravan Chalet te koop De koop De mooiste camping Mobil home vakantiewoning goedkoop green valley park green valley park herne vlaanderen vakantieland vlaanderen camping vlaanderen caravans vlaams brabant pajottenland fietsroutenetwerk vlaams brabant En goedkope vakantie in de buurt van Brussel 

GREEN VALLEY PARK is gelegen in de mooiste vallei van het Pajottenland, ver weg van alle drukke verkeer. Het zijn de Ardennen binnen handbereik, een voordeel dat u tijd en geld zal besparen. Properheid, veiligheid en gezelligheid worden hoog in het vaandel gedragen en zijn een garantie voor uw welzijn, dit ook dankzij het familiale beheer van het park. Leenstraat 11 - 1540 Herne. 0477/96 83 97.

35 km van Brussel, 16 km van Halle, 15 km van Ninove, 18 km van Geraadsbergen, 6 km de Edingen.

Situering

Ten westen van Brussel, begint het Pajottenland.  Deze heuvelachtige streek ‘bakermat van het Brabantse trekpaard’ is een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers en lekkerbekken. Het is er mogelijk uren te wandelen in de bossen, velden, weilanden, landwegen en landelijke dorpen. Je kunt er ook in kleine restaurantjes terecht waar je maaltijden kan nuttigen of de enige echte Kriek proeven. Moeilijk te geloven dat deze streek, vaak genoemd als het Toscane van het noorden, zich maar op een steenworp van de Europese hoofdstad bevindt.

 Le Pajottenland. Le Pajottenland. Le Pajottenland. Le Pajottenland. 

De percelen zijn groot en zijn genoeg verwijderd van elkaar. Ze zijn allen volledig uitgerust met stromend water en elektriciteit met een individuele teller. De percelen zijn eveneens verbonden aan de riolering en hebben respectievelijk één à twee privé parkeerplaatsen voor de wagens. Ieder perceel geniet tevens van een mooi uitzicht.

photo-barbecue.jpg Parcelle green-valley
 

De fauna en flora zijn er nog grotendeels gespaard van de vervuiling. Ons klein paradijs is rijk aan vogels en het is er ook niet ongewoon herten, konijnen, wilde ganzen en andere dieren tegen te komen.

 

 écureuil. Bernache du Canada Moineau domestique Bonne appétit Bonne appétit Jeunes-mesanges-charbonnieres. Pinson-des-arbres-male. Herisson. Faune. Vrai-faux-aloes. Parcelle green-valley Parcelle green-valley Parcelle green-valley Parcelle green-valley Prunier-reine-claude. Coeur-de-marie-1. Poirier. Lavande. Lupin. Faune. Flore. 

 

Veiligheid en aggregatie. Ons park is in orde met alle wetgevingen en reglementen betreffende brandveiligheid, elektriciteit, toerisme, enz.

 

Bereikbaarheid. Ons park is bereikbaar via het openbaar vervoer (lager gelegen in onze straat) en laat u de mogelijkheid uw wagen links te laten.

Cityrail-sncb.